ACASA » CINEMA » ANGELINA JOLIE, intruchiparea raului in MALEFICIENT

Angelina Jolie va juca rolul printesei malefice care arunca un blestem necrutator asupra Frumoasei din padurea adormita. Se pare ca este la moda sa joci personaje negative in basme, Angelina urman exemplul Juliei Roberts si Charlize Theron.

Pizza Evo

Filmul va fi o adaptare a celebrei animatii marca Disney din 1959, “Frumoasa din padurea adormita”, iar de regia filmului MALEFICENT se ocupa Robert Stromberg, care isi face debutul in regie, el fiind pana acum responsabil cu efectele speciale ale unor filme precum Shutter Island, Alice in Wonderland sau Avatar.

In distributie mai apar actorii Sharlto Copley (District 9), Elle Fanning (Super 8), Sam Riley (On the Road), Imelda Staunton (Harry Potter and the Order of the Phoenix) si Juno Temple (Atonement).

Filmarile vor incepe in curand iar filmul e programat sa intre pe ecrane tocmai pe 14 martie 2014, in 3d. Momentan fanii se pot bucura de un teaser: prima poza cu Angelina in ipostaza personajului sau. Abia asteptam filmul care, cu siguranta, va aduna multi admiratori trecuti de copilarie.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?