ACASA » CALENDAR » AGON, spectacol de balet neoclasic

Compania de balet a Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” vă invită la spectacolul „Agon” în coregrafia bine-cunoscutului prim-solist Horaţiu Cherecheş, pe muzica Rene Aubry. Spectacolul, de un deosebit success, va avea loc sambata, 12 mai, ora 19.00 si are ca tema conceptul de „agon” care semnifică noţiunea de competiţie, de conflict, de înfruntare a destinului sau a propriilor limite.

Pizza Evo

Evenimentul promovează şi pune în valoare generaţia de tineri balerini profesionişti într-o concepţie coregrafică actuală, foarte modernă, care se bazează pe transpunerea ideii artistice într-o formă bogată în elemente surprinzătoare, cu  modalităţi de îmbinare a decorului inedit şi a elementelor de coregrafie neoclasice.

Amalia Mîndruţiu, Irina Ganea Mihaiu, Kanoko Suzuki, Delia Luca, Laima Costa, Rie Aoyagi, Horaţiu Cherecheş, Adrian Mihaiu, Sergiu Dan, Claudiu Dan, Andrei Dolcoş (Bucureşti), o distribuţie de excepţie care a reuşit să dea formă unui proiect de excepţie sub îndrumarea şi conducerea unui coregraf talentat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?