ACASA » CINEMA » A SLĂBIT PESTE 10 KG şi ARATĂ GROAZNIC! TRANSFORMAREA unuia dintre cei mai sexy actori de la Hollywood

Jake GyllenhaalActorul Jake Gyllenhaal a şocat, luni, prin forma fizică afişată cu ocazia celei de-a 17-a ediţii a Hollywood Film Awards, starul fiind aproape de nerecunoscut pentru cei prezenţi la eveniment.

Pizza Evo

Jake Gyllenhaal a slăbit aproximativ zece kilograme pentru rolul din thrillerul “Nightcrawler”, în care interpretează rolul unui jurnalist însărcinat cu investigarea criminalităţii din Los Angeles, alături de Bill Paxton şi Rene Russo, în regia lui Dan Gilroy.

Jake Gyllenhaal, considerat unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a renunţat şi la celebra sa barbă pentru noul rol, astfel că urmările noii diete se pot observa foarte bine pe figura starului. Toţi cei prezenţi au putut observa că starul a slăbit dramatic în ultima perioadă, fiind aproape de nerecunoscut.

Din galeria actorilor care au slăbit drastic pentru un rol fac parte Christian Bale, pentru rolul insomniacului din “Maşinistul” (2004) şi, mai recent, Matthew McConaughey, care joacă rolului unui bolnav de SIDA în “Dallas Buyers Club” (2013).

HOLLYWOOD FILM AWARDS 20135_5b343eJake Gyllenhaal

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?