ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » A fost deschis oficial primul hypermarket JUMBO din Constanţa

A fost deschis oficial primul hypermarket JUMBO din Constanţa

JUMBO CONSTANTA. Jumbo, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piaţa europeană de jucării şi produse pentru casă, a deschis la Constanţa primul hypermarket.

Pizza Evo

Noul magazin se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, în locul fostului Real. Deşi iniţial marea deschidere era anunţată în luna mai, aceasta a fost ulterior amânată pentru luna iunie.

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele companiei comercializează produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi pro­duse pentru locuinţă.

Piaţa de jucării din ţara noastră este estimată în jurul nivelului de 200 mil. euro. În anul fiscal 2015-2016 (încheiat la 30 iunie), Jumbo a avut în România vânzări de 48,6 milioane de euro, dublu faţă de perioada similară a anului precedent, conform ultimului raport al companiei. În această perioadă, Jumbo a avut în România 447 de angajaţi, dintre care 444 personal permanent. Profitul net al companiei s-a situat la aproape 14 milioane de euro.

Jumbo a intrat pe piaţa românească în 2013, fiind prezent în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Ploieşti sau Piteşti.

Jumbo, companie fondată în 1986, are vânzări anuale de circa 637 milioane euro. În total, retailerul are peste 70 de magazine, cele mai multe fiind situate în Grecia. Însă, compania este prezentă şi în Bulgaria şi Cipru.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?