ACASA » CALENDAR » “A fi la timpul petrecut”. One woman show, cu MIRELA PANĂ, la Iaki

timpul petrecutActriţa Mirela Pană va susţine un „one-woman-show”, special scris pentru ea de dramaturgul Cornel Udrea, „A fi la timpul petrecut”. Este un spectacol de teatru, dramatic, dar care include şi momente de dans şi muzică, show-ul avînd premiera la Cluj, în anul 2003.

Pizza Evo

„A fi la timpul petrecut” aduce în centrul atenţiei o actriţă care îşi retrăieşte, în singurătate, amintirile frumoase, succesul din cariera artistică, însă în viaţa căreia apare un moment de cumpănă profesională, la care se adaugă alte probleme – sărăcie, boală, obscuritate, singurătate. Toate aceste aspecte se transformă într-o adevărată dramă personală atunci cînd doctorul o anunţă că suferă de o boală incurabilă.

Primul impuls este acela de a se sinucide, dar cînd decide să facă acest lucru, sună telefonul şi este anunţată că analizele au fost greşite. Finalul spectacolului este tragi-comic, artista rămînînd ancorată în amintirile ei frumoase şi continuîndu-şi aceeaşi existenţă monotonă.

Spectacolul susţinut de Mirela Pană s-a bucurat de un succes remarcabil, atît în ţară, cît şi peste hotare. Astfel, în anul 2005, show-ul prezentat de actriţa constănţeancă la Festivalul de Dramă de la Stockholm-Suedia, a fost premiat pentru text. De asemenea, piesa a fost jucată şi la alte festivaluri din străinătate, cum ar fi în Anglia şi Grecia.

De asemenea, acelaşi spectacol i-a adus Mirelei Pană, în 2004, în cadrul Premiilor „Ambasador” de la Tîrgu-Mureş, distincţia de „Cea mai bună actriţă”. Pînă acum, show-ul a fost prezentat în numeroase oraşe din ţară, printre care: Cluj, Tîrgu-Mureş, Galaţi, Craiova.

Vino vineri, 28 februarie, de la ora 21.00, la hotel IAKI, în Piano Bar, pentru un show inedit. Rezervările se pot face la numărul 0735 405 986. Preţul unui bilet este 30 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?