ACASA » CINEMA » 5 premiere la CINEMA in luna august pe care nu trebuie sa le ratezi!

5 premiere la CINEMA in luna august pe care nu trebuie sa le ratezi!

PREMIERE CINEMA. Daca planuiti sa mergeti la cinema, luna august aduce o serie de filme de actiune, comedii si drame, cu actori foarte cunoscuti, pe care nu trebuie sa le ratati. Iata care sunt cele mai importante premiere in cinematografele din Constanta in luna august:

Pizza Evo

Premierea 14 august. PAPER TOWNS. Cara Delevigne si debutantul Nat Wolff detin rolurile principale intr-o noua adaptare dupa John Green (responsabil si pentru „The Fault in Our Stars”). Adolescentul Quentin, alaturi de patru dintre prietenii sai cei mai buni, pleaca intr-o calatorie unica in viata pentru a afla ce s-a intamplat cu Margo, vecina lui misterioasa, care i-a presarat indicii pe drum. Un film care te va face sa-ti aduci aminte de propria adolescenta.

SouthpawPremiera 14 august. SOUTHPAW. Boxerul Billy Hope, interpretat de Jake Gyllenhaal, apeleaza la un nou antrenor pentru a-si reveni in cariera dupa ce sotia lui (Rachel McAdams) moare intr-un accident tragic, iar fiica lui este luata de protectia copilului. Criticii spun ca aceasta este cea mai puternica interpretare a lui Gyllenhaal, nominalizat deja la un Oscar pentru Brokeback Mountain.

Premiera 21 august. THE MAN FROM U.N.C.L.E. Indragitul Guy Ritchie a realizat un film cu aspect retro. Din distributie fac parte Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant si Alicia Vikander. Povestea ii pune fata in fata pe cei mai buni doi spioni de la CIA, respectiv KGB, in anii ’60. Cei doi trebuie sa invete sa lucreze pentru un scop comun.

Premiera 21 august. CAKE. Jennifer Aniston interpreteaza unul dintre cele mai solicitante roluri din cariera ei intr-o poveste inspirationala despre Claire, o femeie care are parte de dureri cronice. Ea se imprieteneste cu o alta femeie in grupul de sprijin pentru persoane cu aceeasi problema. Atunci cand noua ei prietena se sinucide, Claire are parte de o criza.

Cake_Quad
Premiera 28 august. IRRATIONAL MAN. Emma Stone si Joaquin Phoenix sunt noua inspiratie a lui Woody Allen in aceasta comedie romantica. Abe (Phoenix) este un profesor universitar genial care crede ca lectiile adevarate vin din experienta de viata, nu din manuale. Abe se indragosteste de cea mai buna studenta a lui, Jill (Stone), dar este fortat sa ia o decizie extrema.

Click AICI pentru un program complet al filmelor din Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?