ACASA » CONCERTE » 3 SUD EST & Live Band! Concert aniversar, la Harlequin Mamaia

3 SUD EST & Live Band! Concert aniversar, la Harlequin Mamaia

CONCERTE CONSTANTA. 3 Sud Est, una dintre cele mai populare trupe din România, împlineşte 20 de ani de existenţă! Vino să sărbătoreşti alături de ei într-un concert aniversar inedit, la Harlequin Mamaia.

Un concert în care Mihai, Laurenţiu şi Viorel, alături de band-ul lor, îţi vor readuce coloana sonoră a adolescenţei tale! Un concert cu poveşti, trăiri şi emoţii!

În 14 ani de prodigioasă activitate (cu o pauză de 6 ani), 3 Sud Est a fost cea mai vândută și apreciată trupă dance românească (peste 25 de piese care au atins primele locuri ale topurilor muzicale).

Trupa 3 Sud Est a revenit în muzică în 2014 odată cu lansarea hitului “Emoţii” – piesă anului în România, cea mai difuzată piesă pe radio şi TV, conform MediaForest. Ulterior, băieţii au susţinut două mega-concerte la Sala Palatului (2014, 2015) şi numeroase concerte în ţară şi străinătate.

Anul trecut, trupa a lansat single-ul de succes şi clipul “Cine eşti?”, o frumoasă piesă de dragoste ce a cucerit topurile muzicale TV şi radio şi a generat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Tot în 2016, băieţii au lansat piesă “Adio”, iar în 2015 au colaborat cu Inna pentru hitul “Mai stai”, care a adunat aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube.

3se-mic-webConcert aniversar: 20 de ani cu trupa 3 SUD EST la restaurant Harlequin Mamaia.

Bilet 60 lei.

Rezervari 0766 400 181

Biletele se achizitioneaza in 24h de la rezervare.

Participantii la eveniment sunt rugati sa se prezinte cu o ora mai devreme (ora 20.00) pentru o buna organizare.

Eveniment susţinut de steluenache.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?