ACASA » STIRI » 12 ore de asteptare pentru a-ti arata talentul FOTO EXCLUSIV

Atat au avut de asteptat, in medie, cele cu putin peste 1.400 de persoane care au venit marti, 20 septembrie, la preselectiile show-ului Romanii au Talent, organizate la hotelul Ibis din Constanta.

Pizza Evo

Pentru cei care nu stiu, preselectiile pentru cunoscuta emisiune se desfasoara in doua etape intr-un oras. In prima faza sunt selectate persoanele care vor participa la preselectia cu public. Acestea din urma ajung la spectacolul jurizat de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, unde se fac si inregistrarile pentru show-ul televizat. De aici, cei selectati apar la emisiunea difuzata in direct.

Insa, pana a ajunge in fata celor trei oameni care detin puterea butonului rosu, cei de la preselectii au avut de trecut prin ore intregi de asteptare si s-au confruntat cu ceea ce multi au descris ca fiind “lipsa de organizare”.

Desi preselectia s-a desfasurat la Constanta, participantii au venit si din alte orase ale tarii. Au fost intocmite aproximativ 14 liste, iar prioritate au avut oameni veniti din Bucuresti, Galati sau Tulcea. Constantenii au intrat ultimii, in jurul orei 19.00, desi majoritatea era acolo inca de la orele 8.00 sau 9.00.

Nervosi si cu rabdarea la pamant, multi au avut talentele puse la grea incercare. Intrebarea ar fi urmatoarea: n-ar fi mai corect ca emisiunea sa poarte numele Obositii au Talent? Pentru ca este un talent in sine acela de a rezista 12 ore pentru a ajunge in fata unor oameni care sunt la fel de obositi ca si tine si care, cel mai probabil, nu-ti vor acorda aceeasi atentie pe care i-au acordat-o unuia mai norocos, prezintat printre primii 30 sau 50 de concurenti.

click pe foto pentru a mari

 

Foto amator: Sheila Arleen Multumim!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?