ACASA » Fun pe net » 10 lucruri care demonstreaza ca esti un BIZON LA VOLAN

10 lucruri care demonstreaza ca esti un BIZON LA VOLAN

COCALAR IN TRAFIC. Cocalari sau bizoni in trafic, indiferent cum alegi sa ii numesti, acestia sunt soferii care, de cele mai multe ori, incalca fara nicio jena regulile de circulatie, dau dovada de nesimtire si lipsa de respect pentru ceilalti participanti la trafic. Exista cateva aspecte pe care acestia le au in comun si pe care le-ai intalnit cel putin o sigura data intr-o zi prin trafic.

Pizza Evo

cocalar-bizon-trafic-la-volan

1. Mergi pe banda II a autostrazii sau pe o sosea cu doua benzi fara intentia de a devansa masinile de pe banda I sau chiar cand aceasta este libera? Atunci esti un cocalar la fel de rau precum cei care dau flashuri. Legea spune foarte clar: folosesti banda I si esti obligat sa revii pe aceasta banda ori de cate ori poti face acest lucru in siguranta.

2. Depasesti coloana pe banda de urgenta sau pe acostament? Esti cocalar. Toata lumea sta la coada, dar tu ai treaba, asa ca te strecori pe banda de urgenta sau pe acostament. Te grabesti, de fapt, ca sa fii cocalar. Asta include si mersul pe contrasens cu avariile puse, ce nu asigura un fel de scut invizibil fata de traficul care vine din fata.

3. Dai muzica la tot cartierul din masina ta, indiferent de gen? Esti cocalar. Da muzica mai incet, nu e nevoie sa zornaie geamurile blocurilor din jur ca sa arati ca ai valoare. Pe scurt, e bine sa nu fii cocalar.

4. Arunci tigara sau gunoiul pe geam? Esti cocalar. E atat de simplu. De fapt, esti cocalar daca arunci chistocurile de tigara sau ambalajele pe jos indiferent daca faci asta din masina sau ca pieton.

5. Nu semnalizezi cand schimbi directia, ca obisnuinta? E greu sa dai din semnal? Ti se consuma becurile? Trebuie ca ceilalti sa priceapa in ce directie te deplasezi, asa ca nu te obosesti sa semnalizezi, ca obisnuinta? Felicitari, tocmai ai castigat o diploma de cocalar.

Citeste articolul integral AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?